23. juli 2010

Pulau Tioman

Badning, afslapning, mad, snorkling, is, fest og dykning. Vejret svinger fra varm sol til overskyet og kaempe uvejrer - men de varer heldigvis aldrig alt for laenge. Og saa er det godt at vaere gode venner med dykkerreceptionisten Izan, saa vi kan sidde og lune os i butikken foran en god film.
For foerste gang har vi haft rent toej og eget bad. Det er ren luksus.
Det er sjovt og fascinerende at dykke - en helt ny verden med nemofisk, neonfisk, skildpadder, de fineste koraller, og en enkelt haj. Vi har haft den soedeste instruktoer med god taalmodighed og masser af humor. Og det har der saa sandelig vaeret brug for, naar vi hverken vil have vand i oejnene eller naesen. Men vi bestod da :)
Derudover har vi oplevet slaaskampe ud af det blaa og ladyboymassage til kl. tre om natten. Det var meget dejligt, og meget haardt, og foerte til blaa maerker hos stakkels Maria. Han/ hun vidste lige, hvordan der skulle tages fat.. I gaar var vi ude og night dive - det sidste dyk i denne omgang. Det var lidt uhyggeligt med det moerke vand, men heldigvis havde vi lokket AJ med. Vi saa en masse sovende fisk, og generelt var det bare meget anderledes i forhold til dykkene i dagslys. Og uhyggeligt (igen).
I morgen tidlig tager vi afsted til Kuala Lumpur. Det bliver hyggeligt.